Rich Girls Studios este locul in care doamnele si domnisoarele isi pot dezvalui feminitatea, senzualitate si voluptatea fara nici o inhibitie. Alaturi de traineri profesionisti, femeile invata cum sa isi puna in evidenta atuurile, cum sa scoata in evidenta cat mai bine latura senzuala si ademenitoare a lor. Rich Girls Studios nu este un loc in care plictiseala poate sa isi faca aparitia, aici imaginatia, creativitatea nu au nici o limita, este locul in care tu poti sa fii orice iti doresti, iar creativitatea ta o sa fie rasplatita din plin in castigurile tale prin zeci de mii de dolari pe luna. Cand vorbim de Rich Girls Studios, banii nu mai devin o problema, iar luxul il resimte din plin orice model al studioului. Grija financiara nu isi mai are loc cu acest loc de munca, iar viata de lux isi face loc inca din prima luna. Din grija pentru modele, Rich Girls Studios are un sistem de securitate performant pentru ca acestea sa scape definitiv de orice urma de inhibitii si sa isi dea frau liber imaginatiei.

Studiourile Rich Girls sunt locatii de lux in inima Bucurestiului, demne de un astfel de loc de munca. Cele 3 locatii ale studioului se afla in zone centrale pentru ca zona detine un loc important in acest studio. Prima locatie se afla in zona Victoriei, mai exact in Piata Victoriei. Piata Victoriei este o zona de patrimoniu, unde mari cladiri istorice si-au pus amprenta acum zeci de ani si. Aceasta zona este una de lux unde ierarhia clasei sociale isi spune cuvantul.

A doua locatie se afla in zona Mihai Bravu, mai exact pe Soseaua Mihai Bravu, Piata Muncii. O zona moderna, ingrijita unde opulenta isi face loc prin fiecare constructie nou aparuta.

A treia locatie se afla in zona Mosilor, Strada Ion Maiorescu, Obor, o zona in care stilul si bunul gust se observa usor, iar luxul isi pune amprenta in fiecare cladire.

Locatiile Rich Girls Studios sunt locatii accesibile pentru ca modelele sa poatea ajunge cat mai usor, fara sa resimta frustarea zonelor mai putin accesibile. De asemenea, acest zone, sunt zone de lux pentru a oferi femeilor acea incredere a lipsei problemelor financiare din viata lor si pentru a le da locul in societate pe care il merita. Zonele in care studioul isi desfasoara activitatea sunt zone centrale, unde foarte multe firme activeaza, tocmai pentru a proteja modelele si a nu trezi nici o suspiciune in viata lor personala fata de prieteni, familie, etc.