Sezonul estival nu a inceput de foarte mult timp din punct de vedere calendaristic, si multi bucuresteni sunt in cautarea unor terase unde sa poata petrece zilele calduroase de vara. Genul acela de terase ca niste oaze exotice pierdute in peisajul urban.

Restaurantul libanez Ganesha, situat intr-o zona exclusivista a capitalei, este perfect pentru zilele toride de vara. Aici, clientii vor putea savura limonade in gradina de vara si pot devora decorul inspirat din cultura indiana.

Ganesha, o oaza de exotism in inima Bucurestiului

Unul dintre principalele motive pentru care Ganesha reprezinta o optiune potrivita de a petrece timpul liber pe timpul verii este decorul unic al restaurantului libanez. Acest decor este unul oriental si te transpune, prin mobilier, picture si accesorii.

Tematica inedita in randul restaurantelor libaneze din Bucuresti este inspirata de cultura orientala in general si de legenda zeitatii Ganesha in particular. Fiecare camera este decorata cu picturi ce infatiseaza anumite etape din istoria culturii indiene. Ferestrele acoperite de vitralii au darul de a ii face pe vizitatori sa se simta ratacind intr-una din povestile celor 1001 de nopti.

Gradina restaurantului libanez Ganesha, perfecta pentru zilele de vara

In sezonul estival, gradina restaurantului libanez Ganesha Bucuresti este un adevarat punct de interes, “nucleul” acestui local. Aici, clientii se pot simti ca in gradina Semiramidei si pot fotografia copacii infloriti, bradutii si trandafirii indieni.

Muzica orientala completeaza ambianta exotica, iar clientii pot sta sub pergolele din lemn masiv, inconjurati de vegetatie.

Restaurantul libanez cu meniu potrivit pentru zilele toride de vara

Mancarea libaneza si arabeasca fac parte din spectrul mediteranean. Este bine stiut ca dieta mediteraneana este foarte potrivita pentru sezonul estival, prin abundenta de fructe si legume.

Exista mai multe motive pentru care merita sa incerci mancaruri cu specific libanez si arab, mai ales vara. In primul rand, este un meniu foarte sanatos, prin faptul ca se bazeaza in mare parte pe produse healthy. In al doilea rand, impaca atat gusturile vegetarienilor, cat si ale iubitorilor de carne. In plus, iti poti extinde cultura experimentand gusturile altor popoare, pe langa clasicele mancaruri cu specific national. De asemenea, poti experimenta aceste gusturi noi alaturi de familie.

Limonada Ganesha si narghileaua cu gheata, vedetele verii!

In sezonul estival, atat limonadele racoritoare cat si narghileaua cu gheata sunt vedetele restaurantului libanez Ganesha. Poti veni alaturi de prieteni si cei dragi sa savurezi o narghilea, in timp ce povestiti tot felul de lucruri in gradina luxurianta a restaurantului.

Ce mancaruri cu specific poti manca la restaurantul libanez Ganesha?

Printre preparatele cu specific arabesc pe care le poti incerca la restaurantul Ganesha se numara Halloumi, Hummus si Moutabal. In sezonul estival, daca vrei sa degusti ceva rece, poti comanda crema de iaurt proaspata si sanatoasa, ideala pentru zilele toride de vara. Mancaruri usoare, de vara, sunt si supa de linte si salatele speciale Fatoush sau Tabuleh.

Indiferent daca vrei sa savurezi doar o limonada racoritoare in timp ce admiri o gradina orientala, sa imparti o narghilea cu prietenii ori sa descoperi secretele bucatariei libaneze si arabesti, restaurantul libanez Ganesha reprezinta o alegere potrivita in acest sezon estival.