2. Aliniati obiectivele cu valorile dvs.

Apoi, alinierea obiectivelor cu valorile dvs. va ajuta sa deveniti un magnet viu. Unul dintre principiile cele mai puternice din univers este legea atractiei.

Legea te face un magnet viu folosind gandurile pentru a crea un camp de forta de energie care radiaza de la tine si atrage inapoi in viata ta persoane si circumstante care sunt in armonie cu acele ganduri.

Orice persoana care a obtinut independenta financiara a devenit bogat si de succes ca urmare a detinerii ideii de bogatie si succes in mintea lor suficient de lung si destul de greu, pana cand au atras in viata lor, resursele necesare pentru a realiza acest lucru.

Sarcina dvs. principala este sa va mentineti atentia asupra imbunatatirii finantelor personale si obtinerii independentei financiare.

3. Ganditi-va la lucruri mari, dar incepeti cu lucruri mici

Acum, cand vine vorba de stabilirea obiectivelor dvs. financiare, doriti sa ganditi la lucrui mari, dar incepeti cu lucruri mici sau oricum din punctul in care va aflati.

Persoanele cu performante ridicate stabilesc intotdeauna obiective provocatoare si lucreaza continuu in directia lor in tot ceea ce fac. Self-made milionarii au inceput cu un vis.

Si unul dintre secretele lor este ca viseaza la lucruri marete.

Apoi puteti practica gandirea „inapoi la viitor”. Proiectati-va inainte cu cinci ani – permiteti-va sa va imaginati suma de bani pe care doriti sa o castigati si sa o aveti in contul dvs. bancar.

Apoi, intoarce-te din viitor pana in prezent. Faceti o lista a pasilor logici, pentru a fi nevoie sa luati pentru a ajunge de unde va aflati unde vreti sa fiti. Apoi, dati seama ce actiune mare sau mica puteti lua astazi.