Sunteti proprietarul unui autoturism Ford Focus? Cu atat mai mult va veti dori sa se diferentieze in trafic printr-un aspect elegant si o performanta extraordinara. Puteti reduce la minimum efortul de a-l face sa straluceasca, alegand din gama larga de jante auto pentru masini Ford disponibila in magazinul online Autochrome.ro sub diverse dimensiuni si culori.

Auto Chrome ofera cea mai extinsa colectie de jante pentru autoturismele Ford Focus la cele mai accesibile si imbatabile preturi din toata Romania. Gama de dimensiuni a jantelor din aliaj cuprinde seturi de 15, 16, 17, 18, 19 si 20 inch si diverse culori cum ar fi negru, negru mat, argint, auriu, alb, etc pentru a se potrivi cu designul fiecarui autoturism Ford Focus.

Cu o investitie minima stimulati performantele unui Ford Focus in trafic

Autoturismele Ford Focus sunt extrem de atractive, fiind proiectate pentru a satisface rutina omului modern, indeosebi a barbatilor si femeilor care imbratiseaza un stil de viata activ. De aceea, Autochrome.ro gazduieste cea mai mare gama de jante aliaj pentru autoturismele Ford Focus la cel mai bun pret si in cea mai mare varietate de pe piata. Dincolo de faptul ca este cel mai mare magazin de profil din Romania, Autochrome.ro se mandreste cu experienta in industrie ce ii permite sa va ofere cele mai bune jante care va ajuta autoturismul sa performeze in cele mai grele conditii de trafic.

Jante aliaj 15 & 16 inch pentru un Ford Focus care jongleaza cu aglomeratia din trafic

Jante rezistente

Cu cat sunt mai mici, cu atat sunt mai dinamice. Acest adevar a fost testat de numerosi conducatori care au ramas fideli jantelor din aliaj de 15 si 16 inch. Acestea sunt extrem de durabile, atractive, dar cel mai important lucru este faptul ca potenteaza performanta masinilor de mici dimensiuni, sporindu-le viteza in trafic si ajutand soferul sa resimta un confort sporit in timpul condusului.

Drumul spre birou este mai rapid atunci conduceti cu jantele de 17 & 18 inch

Jantele de 17 si 18 inch disponibile in Autochrome.ro sunt considerate ideale pentru orice tip de autoturism Ford Focus. Acestea imbina intr-un mod optim eleganta si performanta cu un pret avantajos, oferind un produs durabil si econom. Jantele de 17 si 18 inch sunt usor de intretinut, fiind nevoie doar de atentie la detalii pentru a le spori durata de viata.

Experimentati vibratia orasului cu jantele de 19 & 20 inch

Traficul ne incita la experiente noi si vibratii noi pe care le putem testa in cadrul condusului zilnic prin diverse locatii. Zonele urbane sunt cele mai ofertante din acest punct de vedere, intrucat drumurile publice sunt mai calitative, lucru care favorizeaza „sanatatea” autoturismului dumneavoastra. Jantele din aliaj de 19 si 20 inch sunt ideale pentru persoanele care obisnuiesc sa conduca in oras dar si in afara acestuia, fiind dedicate autoturismelor de dimensiuni medii si mari.

Cu o gama extinsa de jante aliaj disponibile in diverse dimensiuni si o experienta detinuta in domeniul auto, magazinul online Autochrome.ro va asteapta cu produse de calitate la cel mai bun pret din care puteti alege setul ideal de jante pentru autoturismul dumneavoastra Ford Focus. Auto Chrome pretuieste loialitatea clientilor sai, motiv pentru care nu se abate de la calitatea si originalitatea jantelor pe care le comercializeaza.