4. Nu uita niciodata sa inveti
Oamenii care sunt in mod constant curiosi si invata constant sunt cei care sunt cei mai impliniti si fericiti deoarece ajung sa isi atinga obiectivele.

Cand cititi pe larg, sariti mai adanc in campul dvs. sau orice subiect care va intereseaza si va ajuta sa va conectati la obiectivele si planurile dvs., va extindeti perspectiva la unul care ar putea de fapt sa va aduca acolo unde doriti sa mergeti.

Cand incepi sa simti si sa spui ca ai invatat destul, de fapt iti sapi propriul mormant. Fii student. Faceti din invatare o parte integranta a vietii voastre. Creierul dvs va va multumi pentru acest lucru.

5. Nu stabilirea obiectivelor

Este un lucru sa aveti o foaie de parcurs mentala vaga in care doriti sa va aflati peste cinci sau zece ani. Este un alt lucru, total diferit, sa scrieti pe o foaie obiective specifice, masurabile, actionabile, pe care le puteti incepe sa le lucrati chiar acum.

Asadar, puneti pixul pe hartie, nu va fie frica sa fiti un pic indraznet si scrieti obiective SMART. Acesta va vor ajuta sa vedeti unde sunteti in acel moment si cat mai aveti de parcurs pentru a va atinge obiectivele