Amanetarea masinii dumneavoastra este o modalitate simpla de a va asigura un imprumut rapid. Alegerea unui amanet auto care sa ne ofere suma de bani necesara pentru o nevoie specifica, pe de alta parte, ar putea sa nu fie la fel de usoara, intrucat pe piata exista multe astfel de institutii, fiecare promovandu-se prin suita proprie de comisioane si politici de acordare a imprumuturilor

Amanetul auto este, probabil, una dintre cele mai populate institutii de factura financiara. Gratie faptului ca orice posesor de automobile, de orice fel, poate obtine rapid si usor un imprumut in cuantumul sumei dorite, multe persoane sunt ajutate de MC Amanet in cele mai grele momente pe care le depasesc fara ajutorul financiar al apropiatilor. Asadar, pentru a fi siguri ca incepeti o colaborare transparenta cu un furnizor pertinent si certificat, iata ce trebuie sa va intrebati atunci cand alegeti un amanet auto online:

De cat timp exista creditorul pe piata?

Cu siguranta nu veti dori sa acceptati o colaborare cu un amanet auto ce s-a infiintat recent. De aceea, este recomandat sa alegeti un amanet auto bine stabilit in care puteti avea incredere. Acest lucru poate necesita putina cercetare, insa, daca amanetul auto online are sucursale fizice, va este cu atat mai usor sa va informati temeinic. Cu o experienta de aproape 20 de ani in domeniul auto si 5 pe piata de amanet, MC Amanet  Auto continua sa se dezvolte promitator in Bucuresti, oferind cele mai bune comisioane si conditii de acordare a imprumuturilor celor ce resimt o nevoie acuta pentru lichiditati. Simplu, usor si rapid, obtineti imprumuturi in cuantumul sumei dorite.

Puteti obtine imprumuturi pentru toate tipurile de vehicule?

Unii creditori ofera doar imprumuturi in schimbul amanetarii masinii, in timp ce MC Amanet permite amanetarea unei game extinse de alte vehicule, cum ar fi barcile, motoarele sau utilitarele. Asadar, daca aveti nevoie de un imprumut la schimbul unui alt tip de vehicul, asigurati-va in prealabil ca acest lucru este posibil.

Amanetul auto este compatibil cu reglementarile in vigoare?

Societatea MC Amanet are capital 100% romanesc si respecta reglementarile din sectorul financiar, fiind inscrisa in Registrul de Evidenta al BNR. Astfel, amanetul auto se bucura de legalitate desavarsita, fiindu-i permis sa activeze pe piata de profil prin acordarea de imprumuturi conform politicilor aflate in vigoare.

Societatea de amanet ofera comisioane echitabile?

Imprumuturile contractate de la un amanet auto implica in mod obisnuit rate mai ridicate ale dobanzilor decat in cazul creditelor bancare, dar nu se incadreaza in cazul inselatoriilor care implica rate ale dobanzii excesiv de ridicate. MC Amanet practica cele mai mici comisioane din Bucuresti, comisionul minim garantat fiind cuprins intre 0.1 % si 0.3% / zi, in functie de valoarea stipulata a contractului.

Sunt impuse sanctiuni pentru decontarea anticipata a imprumutului?

Unii furnizori de imprumuturi auto impun sanctiuni financiare semnificative pentru decontarea anticipata a imprumuturilor. Spre deosebire de alte entitati, MC Amanet nu doar ca nu penalizeaza rambursarea anticipata a imprumutului obtinut de beneficiar, insa ofera si un bonus de pana la 10 zile de garantie cu comision 0% in urma expirarii contractului.

MC Amanet este amanetul auto ale carui servicii le puteti solicita printr-un singur click! Societatea acorda imprumuturi pentru toate tipurile de vehicule. Pe perioada derularii contractului, compania pastreaza vehiculul intr-o unitate sigura si, odata ce imprumutul si comisionul convenit sunt rambursate, vehiculul va este returnat in aceeasi stare in care l-ati amanetat.