Jack Canfield, maestru al obiceiurilor de succes si autor al Principiilor de Succes, pe scena

Obicei 1: Meditatie
Crearea unui obicei de meditatie este cel mai bun mod de a obtine beneficiile pe termen lung ale practicii.

Cu cat meditati mai mult, cu atat aveti mai multa acces la intuitie, ceea ce va poate ajuta sa obtineti mai rapid succes. Asta pentru ca atunci cand mintea ta este clara si concentrata, iar corpul tau este relaxat si calm, poti avea acces la informatii, atat interne cat si externe, care te pot ajuta sa iei decizii mai bune.

Obiceiul 2: Vizualizare
Cand incepi sa faci exercitii de vizualizare in fiecare zi, accentul si increderea ta vor incepe sa explodeze. Tehnicile de vizualizare au fost folosite de oamenii de succes pentru a vizualiza rezultatele dorite de-a lungul varstelor. Fie ca va vizualizati ziua perfecta, gasiti un loc de parcare, sau lovind un Grand Slam in World Series, transformarea acestei practici intr-un obicei va ajuta la maximizarea efectelor sale.

Un alt avantaj imens pentru a face o lucrare de vizualizare, cum ar fi cu o placa de viziune, este sa va stimulati sistemul de activare reticulara. Acest lucru va face mai dornici sa observati lucruri importante, resurse si oportunitati legate de scopurile si visele dvs., care ar fi putut trece altfel fara sa fie observate.

Obisnuinta 3: Faceti ceea ce va aduce bucurie
Cred cu tarie ca ne-am nascut cu un scop profund si semnificativ. Problema pentru majoritatea oamenilor pare a fi aceea de a le distrage de cerintele si asteptarile societatii moderne, ceea ce le face sa piarda legatura cu adevaratul lor scop si pasiune. Pentru a ma reintoarce, incurajez pe toata lumea sa se gandeasca la ceea ce le place sa faca si la ceea ce le vine usor. Gasirea unei cai ghidate de aceste doua intrebari va va asigura ca lucrati la adevaratul dvs. potential si, mai important, ca traiti o viata fericita.