Brian Tracy, expert in formarea succesului si antrenor

N-as fi putut lasa aceasta intrebare sa ma ocoleasca, fara sa-i dau un raspuns.

Asa ca:

Obiceiul 1: Fii orientat spre obiectiv
Trebuie sa fii setat catre o tinta clara si sa te dedici sa lucrezi din scopuri clare, scrise in fiecare zi din viata ta, formand obiceiuri zilnice. Toti oamenii de succes sunt orientati intens spre tinta.

Obiceiul 2: Fii orientat catre rezultate
Aceasta se compune din doua practici.

Prima este practica a invatarii continue, astfel incat sa deveniti mai bine la ceea ce faceti.
A doua practica este cea a gestionarii timpului. Aceasta inseamna stabilirea unor prioritati foarte clare asupra a ceea ce faceti si apoi concentrarea in mod unic asupra celei mai valoroase utilizari a timpului.

Toti oamenii cu adevarat de succes se orienteaza intens spre rezultate.

Obisnuinta 3: Continuati sa luati masuri

Acesta este cu adevarat cel mai important obicei pentru succesul material. Este abilitatea de a continua cu slujba si de a o face rapid. Este abilitatea ta de a dezvolta si de a mentine un sentiment de urgenta si de a fi partinitor pentru actiune. Trecerea rapida in ceea ce faceti este esentiala pentru succesul dvs.

Trebuie sa depasiti intarzierea, sa va lasati deoparte temerile si sa lansati 100% in vederea atingerii obiectivelor cele mai importante. Dupa cum mentioneaza Steve Scott mai sus, daca o sarcina pare a fi dificila, ar trebui sa „mancati aceasta broasca” si sa o abordati primul lucru dimineata pentru a o scoate din cale.

Combinatia de orientare a obiectivelor, orientare catre rezultate si orientare de actiune, in sine, va asigura, practic, un mare succes.