Un epilator nu este pentru femeile cu o toleranta scazuta la durere. Dispozitivul electronic cuprinde mai multe fire de par si le trage de la radacini. Pentru ca indepartezi firul la nivelul radacinii, va dura mai mult sa creasca inapoi decat daca ai fi ras acea zona ( cum o faci uneori in situatii cand trebuie sa te epilezi urgent).

Epilatoarele functioneaza in mod similar cu ceara, da te poti epila cu usurinta acasa.

Este mai convenabil in anumite privinte sa folosesti un epilator

In general, epilatoarele comercializate pe piata sunt prevazute cu cabluri si baterii si sunt modele reincarcabile.

Poti utiliza un epilator pentru a indeparta parul de pe picioare in mai putin timp decat daca te-ai rade, iar efectele sunt mai bune. In plus, folosirea unui epilator este mai putin abraziva decat ceara ( care indeparteaza de asemenea un strat de celule al pielii impreuna cu parul si poate provoca iritatii si roseata).

Nu poti compara in schimb un epilator pe care il folosesti la domiciliu cu epilarea cu laser, care poate fi chiar si permanenta. Tratamentele cu laser sunt insa scumpe si necesita vizite multiple la salonul unde ai alege sa faci acest tratament.

Atunci cand te epilezi cu un epilator ipl de calitate, te poti astepta ca rezultatele acestui proces sa dureze aproximativ trei sau patru saptamani. In acest sens, este mult mai eficace decat epilarea cu lama, unde ar trebui sa faci asta mult mai des.

Beneficiile cele mai evidente ale unui epilator

Unul dintre cele mai importante beneficii ale unui epilator comercializat pe piata este pretul acestuia. In general, un epilator este o achizitie destul de ieftina. In plus, achizitionarea unui epilator reprezinta o “cheltuiala” unica, spre deosebire de achizitionarea permanenta a lamelor de ras, daca alegi sa te epilezi astfel.

Un alt avantaj util al epilatoarelor este faptul ca in general folosirea acestora nu face mizerie. Desi unele epilatoare pot fi folosite in dus, un epilator nu necesita de obicei apa sau crema de ras pentru a il folosi.

Convenienta este unul dintre cele mai importante aspecte ale folosirii unui epilator. Epilatoarele au fost concepute pentru uz casnic si nu necesita o vizita la salonul de comestica unde te duci pentru alte servicii. Epilatoarele sunt suficient de mici pentru a le lua cu tine in valiza, atunci cand pleci intr-o calatorie vara si simti nevoia de a purta rochii si pantaloni scurti.