Una dintre caile incercate si adevarate de a face ceva real este sa-l scrieti. Exista ceva inexplicabil in starea umana, atunci cand spunem foarte multe lucruri, dar nu le scriem, nu prea se indeplinesc, dar atunci cand le scriem totul prinde contur si se materializeaza. Puneti intelepciunea din carti, scrieti legile si credintele voastre spirituale. Acesta este spatiul pentru a va face si obiectivele reale.

Incepeti prin a crea un proiect al obiectivelor dvs. pe o durata de 5 ani si 10 ani. Mai aveti timp sa recititi acest manifest si sa il perfectionati. Acum mergeti inapoi si incepeti sa construiti obiective specifice pe termen scurt.

Definiti ceea ce sperati sa realizati in 2019 si in fiecare an consecutiv. Urmati acest lucru cu liste de instrumente pe care va trebui sa le achizitionati pentru a incheia fiecare pas mai scurt cu succes. Includeti asteptarile afirmative ale obiectivelor si chiar liste de sarcini lunare.

Pe masura ce treceti prin acest proces, faceti-va  timp pentru a evalua progresul si a reevalua ce functioneaza si ce modificari pot contribui la imbunatatirea realizarii obiectivului.

Ceea ce trebuie faci este sa faci o imagine cu privire la locul in care vrei sa fii un deceniu de acum si sa creezi o foaie de parcurs in mod rezonabil flexibila pentru a ajunge acolo.