Este usor sa ai aspiratii inalte …

Este mult mai putin usor sa transformi aceste visuri si obiective in realitate.

Adevarul este ca multi dintre noi ne luptam cel mai mult cu repetarea descurajanta a zilei de intrare si a zilei care da cele mai mari rezultate si face diferenta intre succes si esec.

Merita sa iei ceva timp pentru a sapa in profunzime si pentru a descoperi ceea ce te impiedica sa atingi urmatorul nivel de succes, deoarece, dupa ce ai numit ceea ce te retine, ai sansa sa-l pasesti si sa mergi mai departe.

In anii mei de experienta si indrumarea celorlalti catre obiectivele lor, am vazut ca aceleasi 5 obiceiuri autodistructive se repeta din nou.

1. Vina pe altii

Cunoscut si sub numele de: Crearea de scuze.

Inainte de a-ti asuma responsabilitatea vietii tale si a inainta spre obiectivele tale, trebuie sa iti asumi locul in care te afli acum.

Si, desi exista cateva zeci de factori implicati in fiecare aspect al locului in care va aflati in acest moment, este vorba despre acest lucru: Aveti puterea de a schimba lucrurile si nimeni nu va poate opri din succesul personal.

Acum este timpul sa incetati sa invinovatiti seful, sotul sau tampenia care v-a intrerupt in trafic si sa incepeti sa gasiti modalitati de a lucra cu instrumentele pe care le aveti acum pentru a merge mai departe.