4. Planificati-l
Apoi, dati-va timp sa va planificati si sa acceptati ca obiectivele dvs. financiare sunt strategii pe termen lung. Multi oameni nu reusesc sa realizeze acest lucru. In schimb, ei trec prin zilele lor, iar banii lor, increzand ca intr-un fel vor deveni bogati.

Ei cumpara bilete de loterie, joc de noroc si gandesc sa faca o ucidere pe piata bursiera. Faptul este ca succesul financiar este un ban pe termen lung.

Cei cu libertate financiara sunt rabdatori, persistenti si tradatori. Ei se disciplineaza pentru a salva si a acumula bani peste multi ani.

Ca urmare a acestui obicei bancar, in fiecare an bogatia lor creste si, de obicei, depasesc obiectivele financiare …

… Si continuati!

5. Asteaptati cel mai bun
In sfarsit, atunci cand stabiliti obiectivele financiare, asteptati cele mai bune. Legea asteptarilor spune ca orice asteptati cu incredere, pozitiva sau negativa, devine realitatea voastra.

Deci, nu va faceti griji cu privire la esec, adica negativitatea care se va manifesta in viata voastra. Daca  asteptati cu incredere sa deveniti bogati, mentineti aceasta credinta si actionati ca si cum succesul dvs. financiar ar fi inevitabil, veti atinge in final acest obiectiv.

Oamenii de succes care devin bogati se asteapta sa reuseasca in avans.

Adevarul minunat despre asteptarile dvs. este ca acestea sunt complet sub controlul tau. Tu decizi singur daca vrei sa devii bogat si cum vei ajunge acolo.